Köpa utrustning – på nätet

Som orienterare, både på fötterna och skidorna, så är materialet extremt viktigt för mig. Det gäller att ha rätt grejer för att göra förutsättningarna så bra som möjligt för att man ska kunna genomföra en tävling på bästa sätt. Visst är det viktigt att ha tränat rätt och toppat formen till tävlingsdagen, men det ligger fortfarande väldigt mycket i hur utrustningen ser ut och vilken kvalité den håller. Och det är inte alltid helt lätt att hittar rätt, och många gånger behöver man prova sig fram för att hitta det som passar bäst.

Att hitta utrustning har blivit betydligt enklare idag än det var för bara några år sedan. När det begav sig så var det standard att åka till idrottsaffären och sovra det innehåll de hade av utrustning till orienterare, och helt enkelt anpassa sig efter det utbudet som fanns. Idag är det helt annorlunda, när nätet har gett ett öppet spelrum för alla att välja på en stor andel olika material. Det har gjort att vi inte ser likadana ut i spåren längre, vi hittar allt mer speciella lösningar via nätet och många gånger kommer man över rena fynd på vissa ställen.

Jag kan lugnt påstå att jag hade varit en sämre orienterare idag om inte nätet och dess köpmöjligheter hade funnits. Jag älskar hur lätt det är numera att hitta precis det man letar efter och samtidigt ha många alternativ att välja mellan. Med andra ord så kommer jag nog aldrig att ta mig tillbaka till sportaffären, utan helt och hållet sköta mina orienteringsköp (och andra köp också för den delen) via nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*