Ordna med badrumsförvaring

Badrum har en benägenhet att samla på sig saker och ting, och efter en tid så upptäcker man att det är helt omöjligt att hitta förvaring till allt. Det som är så intressant med badrummet och dess innehåll är att man använder olika saker olika ofta. Som termometer och värktabletter är kanske inte dagliga användningsprylar, medan schampo, tandborste och hudvårdssalvor är sådant som jag använder mig av varje dag. Gemensamt för dem alla är att de ska dela på det begränsade utrymme som många gånger finns i ett badrum. Hur löser man det bäst? Jo, genom många förvaringsmöjligheter!

Jag har tidigare haft ett enda skåp i badrummet, där jag behövt trycka in det mesta. Till slut fick inte allt plats, utan det blev istället fråga om att placera sakerna kring handfat, badkar eller i spegelskåpet, områden som till slut även de var helt fulla. Därför började jag fundera på någon form av möbelpaket till badrummet. Genom flera olika förvaringslösningar kan jag sortera och få undan saker, och få mitt badrum att se bättre ut.

badrum

I min vana trogen så tog jag nätet till hjälp och hittade fina möbelpaket på Trademax – de har allt du behöver till ditt badrum. De var förvånansvärt billiga och levererades dessutom fraktfritt, vilket var tungan på vågen för mig. Möblerna tog inte heller överdrivet lång tid på sig att komma hit, utan två veckor efter beställning står de nu och förgyller mitt badrum. Sorteringen av badrummets olika delar har inletts, och jag kan redan nu se vilken stor effekt det kommer att ha på ordningen och i slutändan utseendet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*