Snart 30!

Jag är inte direkt purung längre, utan närmar mig strecket där jag går från att ha en tvåa först i årsantalet till att ha en trea. Trettio år levda har gett mig väldigt mycket, och det är med glädje som jag ändå inser att jag har väldigt många år kvar att leva innan det är dags för mig att klä på mig träfracken. Men trettio år är ändå trettio år och jag börjar sakta men säkert märka hur mycket tiden faktiskt påverkar kroppen. Det är inte lika enkelt att träna och få resultat längre, man behöver lägga ner än mer tid och vara än mer medveten för att uppnå samma nivå. Det går med andra ord inte lika lätt längre, men det är väl också en del av att bli äldre som man behöver tackla.

Annars är jag inte speciellt bekymrad över att åldras. Det är ju en naturlig utveckling som man inte kan bromsa på något sätt, det är ett faktum att man blir äldre. Visst kan man önska att man var lika pigg som när man var 20, men om man verkligen tänker på det så önskar man verkligen inte att man var som man var när man var 20. Jag minns mig som en ganska blåögd och omogen person som inte hade speciellt mycket koll på något egentligen, ändå var jag övertygad om min egen förträfflighet. Idag är jag någon annan, något bättre, och det är så jag ser det. Jag blir bättre och bättre som människa ju äldre jag blir och det är verkligen något som är värt att fokusera på.

Så var inte rädda för åldern, för ärligt talat är nog ni också bättre människor idag än ni var för några år sedan. Även om saker inte kommer lika mycket gratis som tidigare så är det fortfarande möjligt att träna på och få resultat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*