Välkommen till bloggen!

Jag älskar orientering. Jag älskar det så pass mycket att jag har bestämt mig för att ägna mig åt det inte bara i skog och mark utan också i den digitala världen, nämligen här på min blogg. Jag som startat den här bloggen heter Niklas och anledningen till att bloggen heter som den gör beror på att min stora idol inom orienteringen är just Johan Modig, en orienterare i en klass för sig. Jag har beundrat honom under hela min barndom och är den som jag ser upp till, för den kärlek som han känner till sporten går inte att hitta hos någon annan.

Det kommer helt förståeligt att handla mycket om olika delar av orienteringens värld, allt från det stora internationella till min egen tävling och träning. Men det är inte allt som kommer avhandlas i den här bloggen, utan det kommer med all säkerhet också att handla om mer personliga inslag i livet, där jag öppenhjärtigt berättar om olika saker jag tänker på eller som händer mig.

Med andra ord så kan jag inte riktigt säga hur den här bloggen kommer att se ut i slutändan, för den kommer att skapa sig själv. Innehållet blir liksom dynamiskt och påverkas av aktuella händelser och känslor. Det är ju också det som är tanken med en blogg, för det här är ingen nyhetsplats som jag ska visa upp för er. Det är min, Niklas, blogg där jag kommer att blogga om det som intresserar mig. Varmt välkomna ska ni vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*